Hvad er logolader?

opfindsom firmagave

I dag er det muligt at fremstille chokolade med logoer eller billeder i spiseligt blæk. Når det er slået fast, skal der ikke meget grubleri til for at regne ud, at logolade er et stykke chokolade med et logo. Til gengæld kan du roligt gruble lidt over fordelene ved et stykke logolade – der er nemlig en del. Eksempelvis bliver modtageren mere bevidst om din virksomhed, og logoladen har altså potentiale til at blive en gave med stor markedsføringsværdi.

Chokolade, du bliver husket for

Logolade er en rigtig god gaveidé til kunder, samarbejdspartnere, aktionærer og andre personer, der skal huske din virksomhed. For et stykke chokolade med print skiller sig væsentligt ud blandt mængden af mere eller mindre opfindsomme firmagaver, som finder vej til potentielle og nuværende kunder hos diverse virksomheder hver jul.

Der er mange muligheder i logolade, men det mest åbenlyse er nok at få trykt sin virksomheds logo på chokoladen. Det gør chokoladen til en personlig gave, som modtageren husker en for. Logolader behøver dog nødvendigvis ikke at indgå i en firmagave. For eksempel kan du med fordel servere dem i forbindelse med møder, seminarer eller fester – eller i hvilken som helst sammenhæng hvor du ønsker at gøre din virksomheds logo bemærket.

Intelligent chokolade

En anden variant af logolader er de såkaldte ”smart chocs”. Ligesom med logolader bliver der i smart chocs trykt et design på chokoladen – dog er trykket i dette tilfælde en QR-kode med relevante data, som modtageren kan scanne med sin smartphone.

Det åbner op for endnu flere muligheder. Eksempelvis kan koden indeholde links til din virksomheds hjemmeside eller diverse sociale medier. Koden kan også indeholde kontaktoplysninger om din virksomhed som e-mailadresse, telefonnummer eller adresse. Smart chocs er også anvendelige i forbindelse med kampagner, konkurrencer eller andre begivenheder fra din virksomhed. Her kan QR-koden eksempelvis linke til web-indhold med den aktuelle begivenhed.

QR-koden kan også indeholde information om selve chokoladen. Hvilket bestemt også kan have en markedsføringsværdi. For de producenter, der laver logolader og smart chocs, har ofte høj fokus på kvaliteten i deres produkter. Og hvis modtageren af dine chokoladegave får en lille historie om chokoladens kvalitet, oprindelse, rejse til Europa og produktion med på vejen, vil de måske føle sig mere værdsatte. Og dermed husker de også lige netop din virksomhed bedre.

Hvis du finder den rette leverandør af logolader og smart chocs, vil du kunne få tilpasset design og data i QR-koden lige som det passer dig. Dermed er mulighederne i chokolade med tryk næsten uendelige.

Choko Choko Yeah
Hyldegårdsvej 4 – 6
Charlottenlund 2920
22 28 41 59

| January 21st, 2017 | Posted in Chokolader, Opfindsomhed, QR-koder |

Leave a Reply