Lad din klub være tilgængelig på alle platforme

En klub kan være en rigtig god måde at bidrage til det generelle sociale liv i din by. Gode fodboldklubber og gymnastikforeninger ved, at det er en stor del af et velfungerende nabolag, men hvordan bliver man set og hvordan får man medlemmer? Man kan selvfølgelig have en hjemmeside eller reklamere i blade eller via normal post. Alle disse er relativt dyre løsninger som ikke nødvendigvis lykkes, fordi det er svært at vide præcis hvornår man rammer de rigtige mennesker, som vil kunne få noget ud af at komme i din klub. Den bedste måde at få nye medlemmer på er sandsynligvis igennem skolerne, og igennem de medlemmer du allerede har. Der findes også en tredje løsning, den hedder Clumeo. Det er en app der gør eventplanlægning og tilmelding til holdsport nemt og simpelt både for jer som klub og for jeres medlemmer.

Gymnastikforening app

Hvad er Clumeo?

Clumeo er en app som formidler kontakten mellem klubber og medlemmer. Alle klubber kan tilmelde sig og gøre deres klub tilgængelig for clumeos søgemaskine Systemet fungerer sådan, at en person der gerne vil tilmelde sig en klub går ind og søger på sit område eller på en specifik type klub. Appen giver et overblik over de forskellige mulige klubber samt en kort opsummering af hvilke dage og i hvilket tidsrum holdene ligger. Brugeren kan herefter finde ud af hvilke hold, der passer til dennes behov og hvordan det ligger i forhold til brugerens øvrige skema. Når brugeren har besluttet sig for en klub, kan denne gå ind og tilmelde sig, hvis der er plads. Både tilmelding og betaling foregår gennem appen, hvilket gør det nemt for jer som klub at sikre jer, at I har betalende medlemmer. Herefter kan appen bruges til at give beskeder og kommunikere med medlemmerne. Dette er langt nemmere end eksempelvis at skulle oprette en facebookgruppe eller lignende til det samme.

Clumeo forbedrer din service

Det er ikke kun det faktum at du kan spare penge der er vigtigt. Clumeo kan hjælpe dine kommende medlemmer og give dem langt bedre service og en sikrere måde at finde information på. Helt uden at du investerer i at få lavet din egen app eller din egen hjemmeside.

Clumeo
Tlf: 20 60 33 88
kontakt@clumeo.com

| September 7th, 2016 | Posted in forboldklubber, gymnastikforening, Holdsport |

Leave a Reply