Lad en konsulent stå for rekruttering af dine nye medarbejdere

Rekruttering af nye medarbejdere

Hvis din virksomhed står til at skal have nye medarbejdere kan det være fordelagtigt, at få en ekstern konsulent til at finde en ny og passende medarbejder til dit team. Der findes et utal af databaser og jobsøgende og det kan være svært at vide, hvor og hvordan man skal finde den rette medarbejder. En god og professionel konsulent vil med sine evner kunne hjælpe dig med at finde en medarbejder, som ville kunne bidrage til præcist din virksomhed, dens visioner og dens mål. Der er rig mulighed for at finde erfarne vikarbureauer i København, som står klar til at hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte dem og høre, hvad de kan tilbyde. Nedenfor har vi samlet informationer om, hvordan en konsulent går igennem rekrutteringsprocessen og hvilke fordele der er ved at kontakte en.

1. Kendskab til virksomheden

Den eksterne konsulent sørger først og fremmest for, at sætte sig ind i din virksomhed og dens værdier. Dette første trin er helt grundlæggende, da man først derefter ville kunne finde den helt passende medarbejder til jobbet. En dygtig konsulent har evnen til at sætte sig ind i virksomhedens værdier, mål og visioner og på den måde vide, hvilken type medarbejder, som han eller hun skal søge efter.  

2. Grundig research

I de fleste tilfælde har konsulenter store netværk, databaser og kontakter, som de kan benytte til at finde en kandidat til din virksomhed. Dette er tidskrævende, men fordi at konsulenten har mange års erfaring med sit fag, så kan han på kort tid udpege en række kandidater, som vil være passende.

3. Målrettet headhunting

Når konsulenten har kigget sit netværk igennem for kandidater og fundet en mængde potentielle kandidater, så er det tid til at håndplukke dem, så der kun er 4-5 tilbage fra den samlede mængde. Disse kandidater vil blive prioriteret og de vil komme igennem en yderligere filtrering.

4. Interview og samtaler

Når konsulenten har filtreret i de sidste kandidater og der nu kun er et par kandidater tilbage, så er det tid til at lave grundige samtaler med de resterende for at finde præcis den, som er bedst klædt på til at virksomheden.

5. Indføring i arbejdet

Konsulenten har nu kendskab både til virksomhedens værdier og til den nye medarbejdere, som er håndplukket ud fra mange potentielle kandidater. Det sidste led i rekrutteringsprocessen vil være, at få medarbejderen integreret i virksomheden, så han eller hun kan få en god start. Der findes mange vikarbureauer på Sjælland, som tilbyder konsulentrådgivning. Så derfor kan du helt roligt kontakte en god og professionel virksomhed og høre hvad de kan gøre for dig.

 

SEROP ApS
Ringstedgade 10B
4000 Roskilde
70 23 38 38

| March 30th, 2017 | Posted in Headhunting, Rekruttering, Vikarbureau |

Leave a Reply