Nyt badeværelse

Et lækkert badeværelse kan redde en hver morgen og øge din livskvalitet. Et beskidt badeværelse kan til gengæld gøre morgenen værre. Gamle badeværelser har ofte diverse krumninger, revner og riller der aldrig er bliver gjort ordentligt rene. Derfor er snavset groet fast – og her starter balladen. Derfor er overvejelsen omkring klinker og gulvbelægning essentiel, når du vil renovere dit badeværelse. Et nyt terrazzogulv er let at rengøre, det er stilrent og passer næsten ind i ethvert nyt badeværelse.Badeværelse i lejlighed

Nyt badeværelse – styr på rengøringen
Er du bosat i København og skal til at investere i et nyt badeværelse eller blot ønsker at renovere det gamle, kan det være en god ide at tænke på rengøringsmulighederne. Hvilket gulv eller klinker du vælger har både en æstetisk betydning, men også en betydning for, hvor rengøringsvenligt det nye badeværelse er. Vælger du klinker med fuge imellem på væggene, er disse lette at tørre af og rengøre. På gulvet kan vand, der ikke er blevet tørret ordentligt op længe, lægge en belægning mellem fugerne.

En bekostelig affære
Et nyt badeværelse i København kan blive en bekostelig affære. Mange vælger, at få sat et personligt præg på sit nye badeværelse. Gulvet skal se ud på en bestemt måde, med eller uden varme, bruseren skal have et brusehoved og tryk efter dit temperament. Du ønsker måske også at få et badekar, touch free installationer eller andre lækre detaljer. I flere ældre huse er badeværelserne meget små, hvorfor mange vælger at slå værelser sammen der ligger op til det eksisterende badeværelse, når de bygger nyt. Dette er der også rig mulighed for. Hos P.G. & Søn har de mange års erfaring med renovering, af alle slags badeværelser – specielt i mindre lejligheder i København og omegn.

Mange vælger selv at stå for nedrivningen af det gamle badeværelse, hvilket også er en rationel idé, hvis man vil holde budgettet nede. Dog er det værd at huske på, at det er de professionelle folk der ved, hvordan en renovering skal foregå.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf: 38 71 17 00

| August 17th, 2016 | Posted in Badeværelse, Håndværkerarbejde, Renovering |

Leave a Reply