Optimer dit eventsteds online eksponering

Er du indehaver af et eventsted, som med tiltalende faciliteter kan rumme en række af forskellige arrangementer? Så er du med al sandsynlighed interesseret i at få udbredt kendskabet til dit sted og få reklameret med mulighederne for afholdelse af events.

Det vrimler med reklamer i såvel fysiske rum som på online forums. Men det er ikke alle steder, der egner sig lige godt til alle typer af ydelser.

Rentspace har stor erfaring med god og effektiv eksponering af selskabslokaler, hvor dit eventsted og jeres budskab skinner tydeligt igennem.

eventsted

Promovering gennem professionelle opslag

Den største og mest åbenlyse fordel ved at eksponere dit eventsted online er, at antallet af personer, der starter deres søgning efter et eventsted på internettet, er stadig stigende. Det er både nemt og hurtigt for den enkelte at lade sig inspirere til rammerne for et event hjemme fra sofaen, og det er dermed også mest fordelagtigt for dig og dit eventsted at være tilstede på disse platforme.

Hos Rentspace laves kampagner, som har det direkte formål at nå potentielle kunder gennem alt fra sociale netværk til de største søgemaskiner. Det betyder, at du undgår irrelevant arbejde, og i stedet får markedsført dit eventsted gennem relevante og effektive medier. På denne måde sparer Rentspace dig for unødig slid og slæb, og du kan i stedet bruge mere tid på det, du er allerbedst til; at drive et eventsted.

Online eksponering benyttes således til at skabe interesse for dit eventsted, og i det lange løb øge såvel kendskabet til jeres eventsted som antallet af bookninger.

Undgå at spilde tid – få kun kvalitetsforespørgsler

Når personer navigeres ind på Rentspace er det som oftest med det formål at finde et passende eventsted til et kommende arrangement. Ved at lade dit eventsted eksponere på Rentspace, bliver du set af sidens besøgende, og hvis interessen vækkes, kan kunderne klikke sig videre ind på dit eventsted.

Her vil du gennem billeder kunne fremvise dine faciliteter og præsentere mulighederne i netop dit eventsted. Hermed ved kunderne, hvad du kan tilbyde, inden du kontaktes. Det har den fordel for dig, at når du modtager en forespørgsel, er der på forhånd forventningsafstemt, således at der ikke spildes tid, men tværtimod kan arbejdes henimod et vellykket arrangement – til glæde for alle parter.

Ønsker du at få optimal online eksponering på dine festlokaler og dermed åbne op for muligheden for direkte kvalitetsforespørgsler, kan du registrere dit eventsted hos Rentspace.

 
Rentspace
Porcelænshaven 26, 2. sal
2000 Frederiksberg C
26 82 68 83

| October 27th, 2016 | Posted in Arrangementer, Eventsted, Reklame |

Leave a Reply