Reparation af din iPhone. Vi klarer det for dig

Hvis dit værste mareridt er, at du taber din iPhone, så den går i stykker, kan du godt vågne op. Hos Elektronikexperten sætter vi en ære i at reparere din iPhone hurtigt, effektivt og billigt. Du skal aldrig igen frygte ikke at kunne få repareret din iPhone uden at skulle betale store summer eller vente længe på at få den igen. Vi klarer sagen hurtigt og effektivt til en konkurrencedygtig pris.

Aldrig mere dårlig service
Hos Elektronikexperten sætter vi både kvalitet og service i højsædet. Vi går ikke på kompromis, men bestræber os på altid at levere uovertruffen service til fair priser. Glem alt om sælgere, der i stedet for at reparere din telefon hellere vil sælge dig en ny. Vi tager udgangspunkt i din situation og behandler dig og din iPhone professionelt. Vi gør alt for at nedbringe reparationstiden uden at gå på kompromis med vores høje kvalitet.

Eksperter med erfaring
Vores reparatører er ikke hvem som helst. De er alle uddannede til opgaven og holder sig konstant opdateret på den seneste udvikling og Apples nyeste tiltag. Vi kender Apples produkter ud og ind, og vi giver dig altid den bedste service, uanset om du allerede er kunde hos os, eller om du kommer hos os for første gang. Vi værdsætter alle kunder og yder vores bedste. Vores eksperter har uden tvivl set dit problem før og kender løsningen. Hos får du reparationer baseret på mange års erfaring og viden.

Uheld sker
Et tilsyneladende lille uheld kan have store konsekvenser for din iPhone. Nogle gange kan et lille stød eller bump resultere i en knækket skærm eller front. Omkring 20% af alle ejere af iPhones oplever på et eller andet tidspunkt at skulle have deres iPhone til reparation, fordi de har tabt eller stødt deres iPhone, så den er gået i stykker. Selvom det er irriterende, er du langt fra den første, som har tabt sin mobil. Vi ser det hver dag, og vi kan hjælpen dig, når uheldet er ude.

Troværdig kommunikation
Hos os får du ærlig besked. Vi udskifter ikke dele i din iPhone uden grund. Vi giver dig en professionel reparation af din iPhone, og du kommer kun til at betale for de anvendte dele og det arbejde, som rent faktisk er udført. Vi kan på forhånd give dig et prisoverslag på reparationen, og du kan altid tjekke priserne på de mest almindelige reparationer på vores prisliste.

Elektronikexperten ApS
Strandvejen 62A
4600 Køge
Tlf.: 5058 1046

Er din iPhone gået i stykker

| November 8th, 2014 | Posted in Uncategorized |

Leave a Reply