Sådan får du en tid hos kiropraktoren

Når vi henvender os til en kiropraktor, er det ofte fordi, vi pludselig har fået ondt i ryggen, skulderen eller et andet sted. Og så handler det om hurtig behandling, så vi kan udholde smerterne. I dette indlæg har vi spurgt den velrenommerede kiropraktor på Amager til råds, om hvordan man hurtigst får en tid til tandlæge

Rear view of a young man holding his back in pain, isolated on w

En hurtig tid, når det er akut
Hos langt de fleste kiropraktorer kan du få en tid samme dag eller dagen efter, hvis det drejer sig om en pludselig opstået skade, som kræver behandling her og nu.

Derfor vil du også kunne opleve ventetid, selv om du har en aftalt tid med din kiropraktor. For kiropraktoren skal jo netop kunne tage de akutte patienter ind, når de henvender sig. Og det sker ofte hos en kiropraktor, men den slags er jo af gode grunde umulige at planlægge.

De næste behandlinger i dit behandlingsforløb følger som oftest med få dages mellemrum. Efter de første par behandlinger kan der måske gå lidt længere imellem de næste behandlinger. Du skal også regne med at komme hjem med øvelser, som du selv skal lave mellem behandlingerne. De er med til fremme en hurtigere helbredelse.

Henvend dig direkte til en kiropraktor
Du kan altid henvende dig direkte til en kiropraktor. Du skal altså ikke have en henvisning fra din egen læge.

Når du ringer til kiropraktoren, vil kliniksekretæren finde en tid til dig så hurtigt som muligt – alt efter hvor akut dit behov for hjælp er. Sekretæren vil også spørge lidt ind til din skade. Det skyldes blandt andet, at kiropraktoren vil sørge for at rekvirere røntgenbilleder, scanningsbilleder og eventuelt andet materiale, inden du kommer til første besøg, hvis det er relevant i forhold til din aktuelle skade.

Få hjælp til at finde en kiropraktor
Har du aldrig tidligere været hos en kiropraktor, kan det være lidt svært at vide, hvem du skal vælge. På Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside kan du kigge på et kort og på den måde finde en kiropraktor i dit område. Her kan du også se, hvordan du finder en kiropraktor, hvis du har akut behov for en kiropraktor uden for klinkkernes almindelige åbningstider.

Det kan være en god idé at gå ind på de forskellige kiropraktorers hjemmeside og læse lidt mere om, hvem de er, hvad de tilbyder osv. Der er også kiropraktorer, der har specialiseret sig særligt i nogle områder, for eksempel sportsskader eller behandling af babyer og børn. Så hvis dit behov for en konsultation hos en kiropraktor handler om noget specielt, kan det være rart at kende kiropraktorens særlige specialeområder, inden du bestiller en tid.

Nørrebro Kiropraktisk Klinik
Nordre Fasanvej 224
2200 København N
38 33 03 36

| November 20th, 2014 | Posted in Uncategorized |

Leave a Reply