Sådan får du hjælp til specialtransport

Specialtransport til flytning

Ikke alle flytninger er lige enkle at gå til. Nogle gange indebærer en flytning nemlig transport af særligt følsomme, værdifulde og tunge ting, der ikke kan gribes an af hvem som helst.

Der er flere elementer, der skal gå op i en højere enhed, når krævende flytteopgaver skal løses. Både udstyret og mandskabet må være i top, når selv de mest vanskelige flytninger skal klares, og af denne grund er det vigtigt, at disse elementer går hånd i hånd i forbindelse med specialtransport.

Søger du hjælp til specialtransport i forbindelse med flytning af krævende ting, er et alsidigt flyttefirma på Sjælland et godt valg for dig, som ønsker, at både flytningen og servicen skal være god.

Specialtransport for private

For dig som privatperson er der masser af hjælp at hente i forbindelse med specialtransport af alverdens forskellige slags. Pengeskabe, klaverer, billardborde er få ud af mange større og krævende ting, en specialtransport kan være behjælpelig med.

Sådanne typer af ejendele er nemlig vanskelige for dig selv at flytte – særligt når de helst skal komme helskindede frem.

Står du over for en flytning, og har du længe spekuleret over, hvordan du skal få flyttet dine store, tunge og specielle ting, er der således ingen grund til at fortsætte spekulationerne; en specialtransport klarer flytningen for dig!

Specialtransport for virksomheder

Det er de færreste virksomheder, som kan foretage en erhvervsflytning uden at skulle benytte sig af en specialtransport.

Flytning af tungt materiel kræver et solidt og erfarent mandskab, og dette finder du hos et fleksibelt flyttefirma i Nordsjælland, der ved akkurat hvordan de skal gribe selv de mest krævende og langhårede opgaver an.

Alt fra sorterings- og produktionsanlæg til støbemaskiner, drejebænke, måleudstyr og andet erhvervsorienteret udstyr flyttes nemt og sikkert fra én lokation til en anden, samtidig med at det til enhver tid behandles professionelt med respekt og omhu.

Du får oven i købet også mulighed for at få opstillet maskiner i vater og monteret både IT og andre former for udstyr. Dette sikrer, at du og virksomhedens andre ansatte hurtigt kan komme tilbage til arbejdet og dermed udføre netop det stykke arbejde, I er bedst til.

Væsentligt for specialtransport for både private og virksomheder er det, at flytningen af specielle elementer er forsikret, således at der er hjælp at hente, hvis uheldet imod forventning skulle være ude.

 

CT Flyt & Service ApS
Glentevej 35 B
4600 Køge
69 90 23 23

| February 3rd, 2017 | Posted in Flyttefirma, Flytteopgaver, Specialtransport |

Leave a Reply