Vælg en dørproducent med bred erfaring

god dørproducent

Man må aldrig gå ned på kvaliteten af materialer, og derfor bør I også vælge en dørproducent med bred erfaring, når der skal indkøbes materialer til virksomheden.

Modtag rådgivning

En dør er ikke bare en dør – en dør er bindeleddet mellem forskellige rum og dele af en given virksomhed. Det er af den grund vigtigt at vælge den helt rigtige dør til formålet, hvilket I blandt andet kan få hjælp til fra en rådgivende dørproducent, som hjælper jer med at finde de døre, som passer bedst til netop jeres virksomhed. Gennem dialog med dørproducenten har I mulighed for at udtrykke jeres ønsker i forhold til dørenes funktionalitet, hvorefter de bedste materialer og typer af døre vil udvælges til jer og jeres virksomhed.

Vælg døre, der passer til logistikken

I virksomheder med mange personer, der bevæger sig ind og ud af bygningen og rummene, er der behov for døre, som tillader stor gennemstrømning af personer. Den perfekte dør tillader derfor en høj grad af passage, så der eksempelvis ikke opstår pres og ventetid ved virksomhedens knudepunkter. Det er spild af tid for alle parter, og derfor kan en korrekt planlægning af funktionelle døre gøre en stor forskel for virksomhedens logistik. Det omhandler både interne døre i virksomheden, men også døre, hvor der eksempelvis modtages varer af forskellig størrelse fra eksterne kunder og leverandører. Ved at tænke i funktionelle løsninger imødekommer I mange mulige problemer, der spilder tiden for både jer selv og eksterne kunder. Svingdøre er blandt de døre, som passer bedst til travle virksomheder med mange personer. Det er også muligt at gavne arbejdsmiljøet gennem en lydisolerende ståldør, som kan skabe en mere rolig arbejdsplads uden forstyrrelser. Det vil skabe et bedre arbejdsmiljø uden stress.

Vælg energibesparende døre

I forbindelse med valg af funktionelle døre skal funktionalitet i forhold til miljøet også medtænkes. Der bør derfor vælges isolerende døre i de rum, hvor det er muligt. Det gør det muligt at planlægge temperaturen, så der kan opnås energibesparelser. Disse døre benyttes typisk som isolerende kølerumsdør til køle- og fryserum, hvor isolerende materiale indbygges i døren uanset hvilken type dør, som vælges. Den gode isolation medfører, at der er behov for mindre energi til at nedkøle rummet.

En fleksibel løsning til jer

Sortimentet af døre er stort, og der er behov for forskellige typer af døre til de forskellige rum. Gennem rådgivning kan I derfor finde frem til hvilke rulleporte, svingdøre og skydedøre, som passer bedst til jeres behov. Der kan blandt andet installeres automatiske censorer, der gør passagen af dørene endnu lettere og hurtigere. Jeres virksomhed kan derfor opleve en driftsoptimering i forbindelse med dørskift, og I bør derfor vælge døre, som effektiviserer og gør jeres virksomhed fleksibel. En dørproducent med bred erfaring vil rådgive jer herom, så I kan finde de perfekte døre til jeres virksomhed, som naturligvis også tilpasses i farve og form.

 

DAN-doors A/S

Industrivej 19

8660 Skanderborg

87 93 87 00

 

| March 21st, 2017 | Posted in Dørproducent, energibesparende dør, industridør |

Leave a Reply