Vis din personlighed med et flot portræt

”Et billede siger mere end tusind ord” lyder et gammelt ordsprog, som er meget sandt. Et billede kan dog i flere tilfælde blot give et overfladisk indtryk af personen på portrættet, men et flot billede taget af en dygtig portrætfotograf fra Århus kan få personens personlighed til at skinne igennem på billedet og sige langt mere end tusind ord.

fotografi

Unikt portræt

Det afgørende for at få et flot portræt er at benytte en erfaren fotograf fra Østjylland til at tage portrætbilleder. Igennem erfaring har fotografen lært, hvordan et portræt kan afspejle kundens personlighed. Der er ikke tale om et standard portræt, som hurtigt tages uden videre eftertanke. Der er netop tale om et unikt portræt, som bliver tilpasset specielt til hver enkelte person. Tilpasningen vil ske i samarbejde med personen, som skal portrætteres, så portrættet får det ønskede udtryk. Forventninger vil afstemmes med den erfarne fotograf, som vil komme med forslag til at optimere portrættet i forhold til lys, stemning, vinkel og afstande. De mange virkemidler kan med fordel udnyttes til at opnå det ønskede portræt. Fotografen vil også kunne komme med oplagte forslag, hvis der mangler idéer til portrættet. Det unikke portræt vil derfor skabes i et samarbejde mellem fotografen og personen, der skal portrætteres.

Fokus på kvalitet

Det er muligt at tilpasse portrættet til enhver situation. Det er eksempelvis muligt at få taget stemningsfulde portrætter af hele familien til minde om en særlig begivenhed. Der bliver ofte taget mange billeder til vigtige begivenheder, men desværre drukner mange billeder, når der netop bliver taget rigtig mange billeder. At få taget portrætter af alle familiemedlemmer er derfor en god idé til at få samlet hele familien og få taget gode portrætter, som kan gemmes til minde om en god dag med hele familien.

Portrætter til alle

Portrætter benyttes i mange sammenhænge – både hos private personer og i erhvervsmæssige sammenhænge. Hos private personer er der ofte behov for en professionel fotograf til større begivenheder, som kan lave et minde gennem flotte portrætter. Portrætter af en eller flere familiemedlemmer er også oplagt i forbindelse med julen.

I erhvervsmæssige sammenhænge er der ofte behov for portrætter til virksomhedens hjemmeside. En hjemmeside skal netop afspejle virksomheden i et positiv lys, hvoraf billederne på hjemmesiden også bør være flotte og positive. Det kan af den grund være en god idé at hyre en fotograf til at tage portrætter af alle medarbejdere i virksomheden. Der er ingen frygt for, at portrætterne bliver for ensartede, da fotografen naturligvis vil sørge for at lave individuelle portrætter af hver enkelte medarbejder. Det vil på en og samme tid afspejle en professionel og personlig virksomhed med kompetente medarbejdere.

Vis værdierne

Billeder er ofte det første, som der lægges mærke til på hjemmesider eller i boligen, så udnyt muligheden og få et flot portræt, som afspejler personens, familiens eller virksomhedens værdier.

 

Highway Studio ApS

Damvej 114

8471, Sabro

86 76 37 63

 

| September 22nd, 2016 | Posted in Fotograf, Personlighed, Portræt |

Leave a Reply